Ο Pitbull διέσωσε από το σκυλί του Michael Vick’s Dog Fighting Dies

Ο Pitbull διέσωσε από το σκυλί του Michael Vick’s Dog Fighting Dies
Ο Pitbull διέσωσε από το σκυλί του Michael Vick’s Dog Fighting Dies

τόσο λυπηρό που άκουσε ότι ένα άλλο από τα σκυλιά που διασώθηκε από την ένωση πυροβολισμών σκυλιών του Michael Vick το 2007 πέθανε.

Από το CNN:

Ο Gracie, ένας μαύρος pit bull, πέθανε τη Δευτέρα το πρωί, σύμφωνα με την Amy McCracken, εκτελεστικό διευθυντή της Richmond Animal League.

“Σήμερα το πρωί, μικρά, παλιά, μπερδεμένα πόδια Gracie πέθανε και πήρε τα φτερά του αγγέλου. Οποιεσδήποτε λέξεις που γράφουμε εδώ δεν θα μπορούσαν ποτέ να αρχίσουν να εκφράζουν το βαθύ, θετικό και διαρκές αντίκτυπο που είχε αυτό το μικρό, μαύρο pit bull σε τόσους πολλούς ανθρώπους που την αντιμετώπισαν ή άκουσαν την ιστορία του πόνου και του θριάμβου της “, δήλωσε μια θέση στο πρωτάθλημα των ζώων “Gracie’s Guardians” σελίδα Facebook.

“Είμαστε και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για αυτό το μικρό, σπασμένο μαύρο σκυλί και όλα όσα προσωποποιήθηκε.”

Ο Gracie έφτασε στο Richmond Animal League το 2007 και υιοθετήθηκε γρήγορα από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, σύμφωνα με το CNN. Είχε χρησιμοποιηθεί ως σκύλος αναπαραγωγής, όχι μαχητής.

Είναι τόσο σπασμωδικό που στο σύνολό τους, τα σκυλιά που διασώθηκαν από την ένωση του Vick γερνάει και πεθαίνουν. Οι ιστορίες τους είναι εμπνευσμένες και αν δεν έχετε διαβάσει τα χαμένα σκυλιά, σας συνιστώ να κάνετε.

Ο Gracie απεικονίζεται παραπάνω, φωτογραφία από τη σελίδα Facebook “Guardians του Gracie”. Πλήρης ιστορία εδώ.