Balanced Blends: Τέλεια ισορροπημένο ακατέργαστο φαγητό για τη γάτα σας

Balanced Blends: Τέλεια ισορροπημένο ακατέργαστο φαγητό για τη γάτα σας
Balanced Blends: Τέλεια ισορροπημένο ακατέργαστο φαγητό για τη γάτα σας

Αυτή η ανάρτηση χρηματοδοτείται από ισορροπημένα μείγματα

Οι γάτες είναι υποχρεωμένες σαρκοφάγοι, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζονται κρέας στη διατροφή τους για να ευδοκιμήσουν. Τα συστήματά τους δεν έχουν σχεδιαστεί για να αφομοιώνουν τους υδατάνθρακες. Μια ακατέργαστη διατροφή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την εκπλήρωση των διατροφικών απαιτήσεων των γάτας. Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη διατροφή μιας ακατέργαστης διατροφής στη γάτα σας, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης πέψης, της μειωμένης οσμής και του όγκου των κοπράνων, της αυξημένης ενέργειας, της ικανότητας διατήρησης του ιδανικού βάρους, της καλύτερης οδοντικής υγείας και της καλύτερης υγείας του ουροποιητικού συστήματος.

Αγκαλιάζονται για δεκαετίες από ολιστικά προσανατολισμένους γονείς κατοικίδιων ζώων και ολιστικούς κτηνιάτρους, η ακατέργαστη σίτιση γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη καθώς οι γονείς των κατοικίδιων ζώων αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τη διατροφή με υψηλά επεξεργασμένα εμπορικά τρόφιμα κατοικίδιων ζώων.

Το Balanced Blends είναι μια εταιρεία με έδρα το Boulder Colorado, που ιδρύθηκε από ενθουσιώδεις γονείς κατοικίδιων ζώων με ξεχωριστή περιέργεια και ενδιαφέρον για τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων. Αρχικά, οι τρεις ιδρυτές που προετοιμάστηκαν τα ακατέργαστα τρόφιμα στο σπίτι για τα τετράποδο μέλη της οικογένειας τους. Ήθελαν να δημιουργήσουν μια εμπορικά διαθέσιμη πλήρη και ισορροπημένη ακατέργαστη διατροφή για γάτες και σκυλιά που θα βοηθούσαν να κάνουν την ακατέργαστη σίτιση εύκολη για τα πολυάσχολα προγράμματα των γονέων των κατοικίδιων ζώων. Εργάζοντας με κτηνιάτρους και διατριβή διατριβή, δημιούργησαν ισορροπημένα μείγματα.

“Πλήρης και ισορροπημένη”

Στις ΗΠΑ, η AAFCO, η Αμερικανική Ένωση Υπαλλήλων Ελέγχου Τροφίμων, είναι ο οργανισμός που κατηγορείται για την καθιέρωση και την επιβολή των απαιτήσεων ζωοτροφών σε όλες τις πενήντα κράτη. Η κύρια ευθύνη της είναι να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ζωοτροφών για τα ανθρώπινα τρόφιμα που παράγουν ζώα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η δήλωση AAFCO “Complete and Balanced” σχετικά με τις ετικέτες τροφίμων κατοικίδιων ζώων δεν είναι απαραιτήτως δείκτης ποιότητας. Απλώς λέει ότι το φαγητό έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί ως “πλήρης και ισορροπημένη για τη ζωή ενός κατοικίδιου ζώου”. Δυστυχώς, αυτό είναι δυστυχώς παραπλανητικό. Οι δοκιμές διεξάγονται σε πολύ μικρές ομάδες ζώων και για πολύ σύντομες χρονικές περιόδους. Οι μόνες πραγματικές μακροπρόθεσμες δοκιμές οποιουδήποτε τροφίμου κατοικίδιων ζώων συμβαίνουν όταν οι κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων τροφοδοτούν αυτές τις δίαιτες στα δικά τους κατοικίδια ζώα.

Ισορροπημένο μείγμα ακατέργαστο δείπνο κοτόπουλου για γάτες
Τα ισορροπημένα μείγματα ξεπερνούν τα ελάχιστα πρότυπα της AAFCO

Τα κυριότερα σημεία των ισορροπημένων δίαιτων μείγματος περιλαμβάνουν

Μια χαμηλή (βέλτιστη) αναλογία ωμέγα 6 έως 3 για την προώθηση του υγιούς δέρματος και του παλτό μαζί με τη μείωση της φλεγμονής που σχετίζεται με το υπερβολικό ωμέγα 6 και όχι το ωμέγα 3.

Οι συνταγές πουλερικών τους διαμορφώνονται για να είναι χαμηλές σε λινολεϊκό οξύ (La.) Η υπερβολική LA πιστεύεται ότι προάγει τη φλεγμονή (LA είναι ωμέγα 6) και είναι ιδιαίτερα διαθέσιμη στα πουλερικά.

Βέλτιστη αναλογία ασβεστίου προς φωσφόρου.

Ανάλογα με την ανάγκη της συνταγής, χρησιμοποιούν άγριο σολομό, λιναρόσπορο και/ή λάδι κάνναβης για να διατηρούν τα λιπαρά και τα λιπαρά οξέα ισορροπημένα σε βέλτιστο επίπεδο

Ισορροπημένο μείγμα ακατέργαστο δείπνο βοείου κρέατος για γάτες
Όλες οι δίαιτες ισορροπημένων μίξεων είναι χωρίς αντιβιοτικά, το USDA επιθεωρούνται και εγκρίνονται, δεν περιέχουν πρόσθετες ορμόνες και οι τύποι γάτας δεν περιέχουν κανένα προϊόν. Όλα τα συστατικά προέρχονται στις ΗΠΑ, από κοτόπουλα χωρίς κλουβί και βοοειδή που τρέφονται με χόρτο.

Τα ισορροπημένα μείγματα εξασφαλίζουν επίσης ότι όλα τα άλλα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία είναι ισορροπημένα. Συγκρίνουν τα προφίλ θρεπτικών συστατικών τους όχι μόνο με την AAFCO, αλλά και για την προγονική διατροφή και τα πρότυπα της ΕΕ για την ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων για κατοικίδια ζώα, τα οποία είναι αυστηρότερα από τα πρότυπα των ΗΠΑ. “Βασικά, η« ισορροπημένη ωμή »ιδεολογία μας είναι όχι μόνο να διατυπωθεί για να συναντήσει το AAFCO, αλλά και να κοιτάξουμε βαθύτερα να κάνουμε μια δίαιτα που είναι πραγματικά ισορροπημένη για την καλύτερη υγεία για τις γάτες και τα σκυλιά μας», λέει ο Tim Snipes, Balanced Blends President και Διευθύνων Σύμβουλος.

Βολικό πακέτο εκκίνησης

Το Balanced Blends προσφέρει ένα βολικό πακέτο εκκίνησης για νέους πελάτες να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους με χαμηλότερο αρχικό ποσό παραγγελίας.

Πακέτο εκκίνησης γάτας (δωρεάν αποστολή + καμία ελάχιστη παραγγελία) *Μόνο νέος πελάτης *
14 $ για 2 λίβρες του πρώτου δείπνου κοτόπουλου
16 $ για 2 λίβρες του βραβείου Beef Beef Dinner

Αυτή είναι μια απίστευτη συμφωνία! Επισκεφθείτε για να μάθετε περισσότερα.

Σύντομα: Νέα φόρμουλα γαλοπούλας για γάτες

Ενώ η Allegra και η Ruby, όπως η φόρμουλα κοτόπουλου του Balanced Blend, ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για να διαπιστώσουν ότι θα υπάρξει μια νέα φόρμουλα γαλοπούλας πολύ σύντομα. Δεν μπορούν να περιμένουν να το δοκιμάσουν για εσάς!

Αποκάλυψη FTC: Αυτή είναι μια χορηγία, πράγμα που σημαίνει ότι αντισταθμίσαμε να διαθέσω αυτό το περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την λήψη πληρωμών, θα δείτε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο που πιστεύω ότι ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας.

Βασιλιάς Ingrid

Πίνακας περιεχομένων
“Πλήρης και ισορροπημένη”
Τα ισορροπημένα μείγματα ξεπερνούν τα ελάχιστα πρότυπα της AAFCO
Βολικό πακέτο εκκίνησης
Σύντομα: Νέα φόρμουλα γαλοπούλας για γάτες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Τα ισορροπημένα μείγματα ακατέργαστων τροφίμων για τα τρόφιμα παίρνουν σοβαρά την ασφάλεια των τροφίμων

Ισορροπημένη συνδυάζει ακατέργαστη τροφή για γάτες: καλύτερη διατροφή για τις γάτες σας, καλύτερη ευκολία για εσάς

Νέο από ισορροπημένα μείγματα: Δείπνο πρώτης γαλοπούλας για γάτες

«Αμοιβαία διάσωση: Πώς μια ασπρόμαυρη γάτα έσωσε τη ζωή ενός στρατιώτη
Ο συμπεριφοριστής της γάτας Mikel Delgado απαντά στις ερωτήσεις του May ”

20 Σχόλια σχετικά με τα Balanced Blends: Τέλεια ισορροπημένο ωμό φαγητό για τη γάτα σας

Ο Τζόις λέει:

5 Ιουλίου 2017 στις 6nullnull