Μέτρηση σκύλων: “Γιατί μαντέψτε; Να είναι ακριβής! ” (1944)

Μέτρηση σκύλων: “Γιατί μαντέψτε; Να είναι ακριβής! ” (1944)
Μέτρηση σκύλων: “Γιατί μαντέψτε; Να είναι ακριβής! ” (1944)

Η δημοσίευσή μου της 26 Ιανουαρίου μοιράστηκε δύο ζεύγη μποτάρων από το 1940 καθώς και τη δεκαετία του 1950. Το προηγούμενο ζευγάρι προσφέρθηκε από την U.S. Specialties Co της Νέας Υόρκης, μια μάλλον μυστηριώδη εταιρεία που χονδροειδών που χονδρέμπορο ένα ευρύ φάσμα προϊόντων PET στη δεκαετία του 1940, της δεκαετίας του 1950 καθώς και τη δεκαετία του 1960. Καθώς ανακαλύπτω πολύ περισσότερα για την εταιρεία, θα το μοιραστώ στις μελλοντικές θέσεις. Ωστόσο, ακριβώς εδώ είναι ένα στοιχείο που προσέφεραν πραγματικά σε καταστήματα κατοικίδιων ζώων καθώς και “καταστήματα κατένια” όπως το μαγαζάκι Kennel Macy που συζητήσαμε στη δημοσίευσή μου στις 13 Φεβρουαρίου.

Διάγραμμα μέτρησης σκύλου, 1944. U. S. Specialties, Co. Νέα Υόρκη. Χαρτόνι καθώς και λευκό μέταλλο.
Το διάγραμμα μέτρησης σκύλου είναι ένας τροχός με ένα cutaway που επιτρέπει στο άτομο να επιλέξει μια συγκεκριμένη κυνική φυλή (στον εξωτερικό μαύρο ήχο που έχει τυπωθεί στην κάρτα) καθώς και να ανακαλύψει τις κατάλληλες μετρήσεις για τα περιλαίμια, τις καλωδιώσεις καθώς και τα παλτά για αυτή τη φυλή. Το χρήσιμο διάγραμμα ενός τεριέ αλεπού που έχει υποστεί ακατέργαστη δείχνει το άτομο όπου να καθορίσει το σκυλί. Συζητά, επίσης, τις διαφορές στα περιλαίμια μέτρησης που γίνονται στην Αγγλία, αντί για αμερικανούς.

Η άλλη πλευρά της κάρτας παρέχει ένα απίστευτο φάσμα εικόνων για τα προϊόντα που προσφέρονται από τους U. S. Specialties Co. παρουσιάζει παιχνίδια, συσκευές καθώς και προμήθειες και για τις δύο γάτες καθώς και τα σκυλιά. Οι προμήθειες αιλουροειδών περιλαμβάνουν ένα δίσκο πρώιμων απορριμμάτων, τα ποντίκια Catnip, ένα ξύσιμο, καθώς και ένα πακέτο του Catnip του “VO Toys” που επεξηγήθηκα στη δημοσίευσή μου στις 16 Ιανουαρίου.)

Πίσω μέρος του πίνακα μέτρησης σκύλου.
Το προϊόν του σκύλου περιλαμβάνει ένα καλό κρεβάτι λυγαριάς καθώς και ένα ακόμη πτυσσόμενο κρεβάτι που εμφανίζεται σαν ένα μικρό κρεβάτι για ανθρώπους, λουριά καθώς και περιλαίμια, καθώς και μια σειρά παιχνιδιών. Περιλαμβάνει επίσης πολλά κομμάτια ρούχων σκύλων. (Δουλεύω κάποια μηνύματα σε ρούχα σκύλου, καθώς και θα επιστρέψω σε αυτό το γράφημα σε αυτό.) Εκτός από την επάνω αριστερή γωνία είναι το “Doggy Xmas”, γεμάτο οστά καθώς και παιχνίδια.

Υπάρχουν πολλά για να “μασήσετε” σε αυτό το συναρπαστικό αντικείμενο! Σίγουρα με κάνει να επανεξετάσω τις αποχρώσεις της “θορυβώδους λιτότητας”. Το κρέας μπορεί να έχει σιωπά, ωστόσο τα ρούχα σκύλων προφανώς δεν ήταν!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Περισσότερο

Linkedin
Tumblr

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Χειμώνας εδώ! Vintage Canine Booties από τη Νέα Υόρκη καθώς και Hollywoodjanuary 26, 2018in “Αλληλεπίδραση ζωικής ανθρώπινων ανθρώπινων”
Το κυνικό Kum-κατοικίδιο ζώο καθώς και τροφοδότης αιλουροειδών, 1947april 22, 2015
DOGGIE Ομορφιά της δεκαετίας του 1950 καθώς και το 1960soctober 11, 2015 “ρούχα σκύλου”