Ανασκόπηση βιβλίων: Οι αποχρώσεις του Gray από την Clea Simon

Ανασκόπηση βιβλίων: Οι αποχρώσεις του Gray από την Clea Simon
Ανασκόπηση βιβλίων: Οι αποχρώσεις του Gray από την Clea Simon

Το πρώτο βιβλίο στην ολοκαίνουργια σειρά από την Clea Simon, οι αποχρώσεις του Gray χαρακτηρίζουν τον εκπαιδευόμενο του Harvard Grad Dulcie Schwartz, ο οποίος γοητεύεται από τα γοτθικά μυθιστορήματα του 18ου αιώνα. Ο Dulcie δεν έχει ένα υπέροχο καλοκαίρι. Μόλις πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της αιλουροειδής κ. Gray, τον καλύτερο φίλο της, καθώς και τον σύντροφο του δωματίου, έχει φύγει για το καλοκαίρι, καθώς και έχει υπενοικιάσει το διαμέρισμά της ή το condo σε έναν δυσάρεστο φοιτητή ιδρύματος υπηρεσιών. Μια μέρα, η Dulcie έρχεται σπίτι από το κουραστικό της έργο σε μια ασφαλιστική εταιρεία κάλυψης, καθώς και πρόκειται να πάει στο διαμέρισμά της ή στο condo όταν βλέπει μια γάτα που μοιάζει ακριβώς με τον αγαπητό της κ. Gray, καθώς και σαφώς ακούει ένα Η φωνή στο κεφάλι της προειδοποιώντας την “Δεν θα πήγαινα μόλις τώρα, αν ήμουν εσύ.” Είναι πνεύμα του κατοικίδιου ζώου της; Η Dulcie αγνοεί την προειδοποίηση, καθώς και ανακαλύπτει ότι ο σύντροφός της δολοφονήθηκε με το δικό της μαχαίρι κουζίνας.

Αυτό δημιουργεί μια πολυεπίπεδη οικόπεδο στην οποία προσφέρει η ηρωίδα μας με δολοφονία, κάποιος να πειραματιστεί σε υπολογιστές στην ασφαλιστική κάλυψη που βρισκόταν στο Χάρβαρντ, καθώς και ερευνητική μελέτη για τη διατριβή της για τα γοτθικά μυθιστορήματα. Σε όλα αυτά, το φάντασμα της γάτας της συνεχίζει να εμφανίζεται, χρησιμοποιώντας τις κρυπτικές συμβουλές του. Είναι ένα φάντασμα ή ένας οδηγός πνεύματος; Θα πρέπει να ελέγξετε αυτό το πολύ καλά κατασκευασμένο καθώς και ικανοποιητικό μυστικό για να ανακαλύψετε μόνοι σας. Αυτό το βιβλίο έχει ό, τι ένας μυστικός εραστής (και η γάτα) μπορεί να θέλει: μια φανταστική ιστορία, μια συμπαθητική ηρωίδα, μια πνευματική γάτα, λίγο ρομαντισμό, αξιοσημείωτη ιστορία που λέει, καθώς και πολυδιάστατους δευτερεύοντες χαρακτήρες. Δεν μπορώ να περιμένω το επόμενο βιβλίο σε αυτή τη σειρά.

Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Clea Simon καθώς και τα άλλα βιβλία της, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της στο.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ανασκόπηση βιβλίων: Γκρίζα ζώνη από την Clea Simon

Ανασκόπηση βιβλίων: Γκρίζα θέματα από την Clea Simon

Ανασκόπηση καθώς και Giveaway: Γκρίζες προσδοκίες από την Clea Simon

«Πέντε ρουτίνες για να διευρύνετε τη σκέψη σας
Advances in Veterinary Medicine – Highlights από την ετήσια ικανοποίηση του ACVIM »

4 Σχόλια σχετικά με την αναθεώρηση βιβλίων: Αποχρώσεις του γκρι από την Clea Simon

Η Ingrid λέει:

2 Αυγούστου 2009 στις 6:15 μ.μ.

Είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο, Wendy – όπως και όλα τα Clea Simon’s. Είμαι βέβαιος ότι θα σας αρέσει.

Απάντηση

Η λογοτεχνική γάτα λέει:

2 Αυγούστου 2009 στις 1:45 μ.μ.

Είμαι πολύ πολύ κοιτάζω μπροστά στην ανάγνωση αυτού. Καθίζει ιδανικό εδώ δίπλα μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να το ελέγξω, πήρατε ευχαρίστηση σε αυτό, Ingrid!

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

24 Ιουλίου 2009 στις 3:41 μ.μ.

Ευχαριστώ που σταματήσατε, Clea! Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση των αναθεωρήσεων σας. Είμαι τόσο ευτυχής που ακούω ότι δεν θα υπάρξει πολύ μεγάλη αναμονή για “γκρίζα πράγματα!”

Απάντηση

Ο Clea Simon λέει:

24 Ιουλίου 2009 στις 2:03 μ.μ.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Εκτός από το ότι δεν αφορώ … στέλνω “γκρίζα πράγματα” πίσω στον συντάκτη μου σήμερα (ολοκληρώνομαι τις αναθεωρήσεις μου). Είναι λόγω της δημοσιευμένης δημοσίευσης το Δεκέμβριο του ’09 στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ σύντομα μετά!

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαραίτητα πεδία επισημαίνονται *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ