22 Μέθοδοι Σκύλοι κάνουν τους ανθρώπους πιο υγιείς – ο συγγραφέας επισκέπτη Perrin Carrell

22 Μέθοδοι Σκύλοι κάνουν τους ανθρώπους πιο υγιείς – ο συγγραφέας επισκέπτη Perrin Carrell
22 Μέθοδοι Σκύλοι κάνουν τους ανθρώπους πιο υγιείς – ο συγγραφέας επισκέπτη Perrin Carrell

Chewie του homepup.com

Το σκυλί σας μπορεί να είναι σε θέση να κρατήσει το γιατρό σας μακριά πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε είδος μήλου. Εντάξει, ίσως όχι μάλλον (και εξακολουθείτε να απαιτείτε να πάτε στο γιατρό), ωστόσο είναι πολύ κοντά. Δεν τραβάω το πόδι σας εδώ. Υπάρχουν μερικά αρκετά μεγάλα φυσιολογικά και διανοητικά οφέλη που παίρνετε μόνο με το να είστε γονέας σκύλων.

Για παράδειγμα, καταλάβατε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων αναφέρουν σταθερά χαμηλότερη αρτηριακή πίεση από ό, τι οι ιδιοκτήτες μη σκυλί-ειδικά σε αγχωτικές συνθήκες (το ακόμη πιο τρελό μέρος είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σκυλιά μειώνουν την αρτηριακή πίεση πολύ πιο αποτελεσματικά από το πραγματικό φάρμακο για την αρτηριακή πίεση!);

Εδώ είναι ένα άλλο: καταλάβατε ότι τα σκυλιά μπορούν να εκπαιδεύονται για να βρουν συγκεκριμένες αναπτύξεις καρκίνου μόνο με το να ρουφούν την αναπνοή σας; Ένας σκύλος που ονομάζεται Panda (ένα εργαστήριο) καθορισμένο καρκίνο του παχέος εντέρου σε 33 από τους 38 ασθενείς. Εκείνος έσωσε μερικές ζωές!

Ή, ακριβώς πώς θα αντιδρούσατε αν σας είπα ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων τείνουν να έχουν χαμηλότερη χοληστερόλη καθώς και επίπεδα τριγλυκεριδίων, παρόλο που είναι πολύ πιο πιθανό να είναι πότες, καθώς και πολύ περισσότερο από μια τάση για γρήγορο φαγητό;

Πολύ δροσερό, σωστά;

Και δεν είναι μόνο η κερδοσκοπία. Υπάρχει καλή, δύσκολη επιστήμη για να την υποστηρίξει. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μια κατάρρευση μερικών από τις αξιοσημείωτες μεθόδους που το κουτάβι σας συμβάλλει στην υγεία σας, καθώς και αν θέλετε να δείτε μερικές από τις πολύ πιο ολοκληρωμένες επιστήμες, μπορείτε να το ανακαλύψετε στο αρχικό σύντομο Άρθρο στο homepup.com.

Τέλος πάντων, απολαύστε!

Το HOTPUP είναι ένα blog που διευθύνεται ευτυχώς από τον Perrin καθώς και τον αρραβωνιαστικό του, Michelle. Το κουτάβι τους, Chewie, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος καθώς και η μασκότ του χώρου. Στόχος τους είναι να καλύψουν οτιδήποτε βοηθά τους ανθρώπους να καταλήξουν να είναι πολύ καλύτεροι ιδιοκτήτες σκύλων, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών, κριτικών, αστείων ιστοριών, καθώς και συνεντεύξεων. Πολλοί από όλα, τους αρέσει να ικανοποιούν άλλους σκύλους καθώς και να ελπίζουν ότι θα σταματήσετε!