Θα μπορούσε πρακτικά να ενισχύσει τα απορρίμματα αιλουροειδών σε σχέση με τη σχέση σας;

Θα μπορούσε πρακτικά να ενισχύσει τα απορρίμματα αιλουροειδών σε σχέση με τη σχέση σας;
Θα μπορούσε πρακτικά να ενισχύσει τα απορρίμματα αιλουροειδών σε σχέση με τη σχέση σας;

Αυτή η δημοσίευση χρηματοδοτείται από πρακτικά ανεξάρτητη αιλουροειδής απορριμμάτων

Εάν έχετε έναν σύζυγο ή ένα μέλος του νοικοκυριού που διαμαρτύρεται για δύσοσμο/stinky κουτιά απορριμμάτων, τότε η απάντηση θα πρέπει να είναι ένα ηχηρό ναι.

Σχεδόν ανεκτετή απορρίμματα αιλουροειδών είναι ένα μοναδικό, υψηλής πυκνότητας άμορφου πυριτικού πηκτώματος που εξουδετερώνει την οσμή των ούρων σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα καθώς και εξατμίζει ένα μεγάλο μέρος του υγρού, διατηρώντας το κουτί απορριμμάτων σας ξηροί χρόνοι. Χωρίς υγρασία, τα βακτηρίδια δεν θα πληκτρολογούν καθώς και το κουτί απορριμμάτων παραμένει εντελώς οσμή εντελώς ελεύθερη πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε είδος άλλου προϊόντος απορριμμάτων. Απίστευτα, με μόνο 1 “έως 1,5” απορριμμάτων στο κουτί απορριμμάτων σας, θα έπρεπε να περιμένετε να είστε εντελώς οσμές εντελώς δωρεάν για 3 – 4 εβδομάδες ανάλογα με το μέγεθος της γάτας σας. Απλά σηκώστε τα στερεά, καθώς ανακατέψτε καλά τα σκουπίδια τουλάχιστον όταν μια μέρα. Ακόμη και τα στερεά που δεν είναι θαμμένα θα στεγνώσουν γρήγορα στο σημείο που δεν μπορούν να μυρίσουν επίσης, ακόμη και σε κοντινή απόσταση. Πραγματικά!

“Παίρνουμε κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και στα μηνύματα του Διαδικτύου από τους πελάτες εβδομαδιαίως που μας λένε ότι ο σύζυγός τους, ο φίλος, ο συγκάτοικος, ο συνεργάτης ή άλλος μέλος του νοικοκυριού είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι με τις γάτες στο σπίτι τώρα που χρησιμοποιούν πρακτικά ανεξάρτητη απόρριψη “Δήλωσε ο Πρόεδρος των Επιχειρήσεων της Invisible, ο Stovepipe της Traveling Fine με τον μεταφραστή του, τον οδηγό, καθώς και τον προσωπικό μπάτλερ, τον Eric Grushkin. “Εμείς παρακινούμε όλους με ένα ζήτημα μυρωδιών αιλουροειδών στο σπίτι για να δοκιμάσουμε τα σκουπίδια μας. Διαβεβαιώνω ότι θα κάνει τους αρέσουν οι ευχαριστημένοι, καθώς και παρακινούν όλους όσους θέλουν ένα πολύ καλύτερο μυρωδικό σπίτι για να το δοκιμάσουν. Η επίλυση του προβλήματος της οσμής των αιλουροειδών μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου “, πρόσθεσε ο κ. Stovepipecat.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν είναι και ο απαράμιλλος έλεγχος οσμής, οι πρακτικά ανεξάρτητες απορρίμματα αιλουροειδών είναι πρακτικά σκόνη εντελώς ελεύθερη καθώς και ελάχιστα παρακολούθηση. Το STOVEPIPECAT θα διαβεβαιώσει ότι δεν βλέπετε ποτέ αποτυπώματα στο σπίτι σας ή έχετε ποτέ σκουπίδια που παρακολουθείται στο κρεβάτι σας. Επιπλέον, το ανθρώπινο προσωπικό του Stovepipe θα σας προσφέρει με απλές, αποδεδειγμένες προτάσεις για να κάνετε μια απλή μετατόπιση από τον πηλό καθώς και τα φυτά που βασίζονται σε φυτά.

Το απίστευτα ουσιαστικά ανεξάρτητο αιλουροειδές απορρίμματα αιλουροειδών, καθώς και άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν αποτελεσματικές υπηρεσίες σε θέματα οσμής κατοικίδιων ζώων προσφέρονται. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε με ένα γνήσιο άτομο καλώντας (866) 247-5221 από τις 9 π.μ.-4 μ.μ. PST.

Αποκάλυψη FTC: Αυτή είναι μια χορηγία, η οποία υποδηλώνει ότι αντισταθμίσαμε να λειτουργήσω αυτό το περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την αποπληρωμή, θα δείτε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο που πιστεύω ότι έχουν επιτόκιο για τους αναγνώστες μας.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Σχεδόν ανεξάρτητο απορρίμματα αιλουροειδών λύδια λύει προβλήματα κιβωτίων απορριμμάτων

Ανασκόπηση: Πρακτικά ανεξάρτητη σέσουλα ταχύτητας

Ανασκόπηση: Σύστημα διάθεσης απορριμμάτων απορριμμάτων Genie Feline

«Προτάσεις υγείας και ευεξίας για ανώτερες γάτες
Ρωτήστε τον κτηνίατρο με τον Δρ Kris »

27 Σχόλια σχετικά με μπορεί πρακτικά ανεξάρτητη απόρριψη αιλουροειδών να ενισχύσει τη σχέση σας;

Η Liz λέει:

2 Μαρτίου 2017 στις 4:38 π.μ.

Πρέπει να τα μετατοπίσετε από τα παλιά σκουπίδια τους σε αυτό;

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

2 Μαρτίου 2017 στις 6:07 π.μ.

Μερικοί άνθρωποι προτείνουν να μεταβάλλουν σταδιακά τα γροθιά. Επιλέγω να έχω τουλάχιστον δύο κουτιά, ένα με τα παλιά σκουπίδια καθώς και ένα με το νέο. Αυτό προτείνω κάθε φορά που τροποποιείτε τα απορρίμματα, όχι μόνο για αυτά τα σκουπίδια.

Απάντηση

Ο Cheri Collins λέει:

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:51 μ.μ.

Αλλά δεν κατάφερα να θυμηθώ να προσθέσω, τρεις γάτες ηλικίας 13 ετών, 15, καθώς και 6 δεν είχαν καμία δυσκολία να χρησιμοποιήσουν αυτό το σκουπίδια αμέσως.

Απάντηση

Ο Cheri Collins λέει:

18 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:48 μ.μ.

Έχουμε ένα κιβώτιο απορριμάτων στην κρεβατοκάμαρα, επειδή πρώτα εισήγαγα μια νέα παλιά γάτα στην οικογένεια. Το άφησα εκεί, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε να την κρατήσω στην κρεβατοκάμαρα με την είσοδο του βρέφους κλειστή. Τώρα, συνεχίζει να το χρησιμοποιεί καθώς και μία από τις άλλες γάτες που επέλεξαν ήταν χρήσιμο όταν κοιμάται στην κρεβατοκάμαρα. Τα απορρίμματα δεν παρακολουθείται, καθώς το εκτιμώ. Ωστόσο, μία ίντσα για μία γάτα δεν κράτησε πολύ. Μέχρι το τέλος μιας εβδομάδας, με καθημερινή ανάδευση ρουτίνας & Thoro, άρχισε να έχει ένα άρωμα. Προστέθηκα μία ακόμη 0,5 ίντσες όταν άρχισε να χρησιμοποιεί το δεύτερο αιλουροειδές το κουτί μερικές φορές (χρησιμοποιεί ένα μεγαλύτερο κουτί σε ένα ακόμη χώρο πολλές φορές). Η δεύτερη εβδομάδα, καθώς δεν φαίνεται να διαρκεί πολύ περισσότερο. Αν διαρκεί μόνο δύο εβδομάδες, είναι ακριβό!

Απάντηση

Η Νόρα λέει:

3 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:29 π.μ.

Καταλαβαίνει κανείς αν αυτό το σκουπίδια διαφέρει από το Nullodor; Είναι και οι δύο ακριβώς τύποι κρυστάλλων πυριτίου; Αποδεικνύεται ότι το ρομπότ απορριμμάτων προσφέρει Nullodor, οπότε αν είναι παρόμοια από το “σχεδόν ανεξάρτητα απορρίμματα γάτας” θα λειτουργούσε επίσης στο μηχάνημά μου.

Απάντηση

Ο Cheri Collins λέει:

1 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:52 μ.μ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να λάβω αυτές τις πληροφορίες. ήταν πεποίθησηnullnull