Giveaway: Petlibro Αυτόματη πηγή νερού

Giveaway: Petlibro Αυτόματη πηγή νερού
Giveaway: Petlibro Αυτόματη πηγή νερού

Αυτό το giveaway χρηματοδοτείται από το Petlibro*

Την περασμένη εβδομάδα, αξιολογήσαμε το αυτόματο σιντριβάνι του Petlibro, και σήμερα, ένας τυχερός αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα σιντριβάνι!

Με τόσο πολυάριθμες διαθέσιμες βρύσες, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν η ποιότητα. Τα δύο κύρια πράγματα που ψάχνω σε ένα σιντριβάνι είναι ότι πρέπει να είναι εύκολο να καθαριστεί και εύκολο να λειτουργήσει, αλλά θέλω επίσης να φαίνεται καλό και να είναι ήσυχο. Το αυτόματο σιντριβάνι του Petlibro χτυπά όλα αυτά τα σημάδια.

Χαρακτηριστικά αυτόματης βρύσης Petlibro

Κυκλοφορία 5-στρώσεων Διόρθωση: Δίσκο πλέγμα, σφουγγάρι, GAC (κοκκώδης ενεργοποιημένος άνθρακας), ρητίνη ανταλλαγής ιόντων, καθώς και ιατρική πέτρα είναι να φιλτράρουν τα μαλλιά, τα μεγάλα σωματίδια, τα συντρίμμια, την άμμο και τη σκουριά, την απομάκρυνση οσμών και ακαθαρσίες, μαλακώνουν το σκληρό νερό της βρύσης, και να βελτιώσει την ποιότητα του νερού.

Φρέσκο νερό 24/7: Μια δεξαμενή 74oz/2.2L προσφέρει μια συνεχή παροχή καθαρού, ασφαλούς νερού για το κατοικίδιο ζώο σας για περίπου ένα μήνα, ενώ παίρνει μικρό χώρο δαπέδου.

Απενεργοποιήσιμος σχεδιασμός: Για εύκολο και εκτεταμένο καθαρισμό (προσθέστε καθαρισμένο νερό μεταξύ των min & max σημάνσεις)

Έξυπνος έλεγχος: Συνολική στήριξη ασφαλείας με λειτουργία OFF CAR σε χαμηλή στάθμη νερού για να αποφευχθεί η ξηρή αντλία.

Καταπραϋντικό τη νύχτα: Εργάζεστε ήσυχα σε επίπεδο θορύβου τόσο χαμηλό όσο 38dB (30dB είναι ο ήχος ενός ψιθυριστή) με ένα έξυπνο νυχτερινό φως στο σκοτάδι.

Εισαγάγετε για να κερδίσετε ένα αυτόματο σιντριβάνι Petlibro

Για έως και εννέα τρόπους εισόδου, ανατρέξτε στο widget Rafflecopter παρακάτω. Αυτό το giveaway είναι ανοικτό μόνο στους αναγνώστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τελειώνει την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα επιλεγούν με τυχαίο σχέδιο **.

ένα rafflecopter giveaway

Το αυτόματο σιντριβάνι Petlibro είναι διαθέσιμο από το Amazon ή απευθείας από τον ιστότοπο του Petlibro. Μπορείτε επίσης να βρείτε το Petlibro στο Facebook και το Instagram.

Αποκλειστική έκπτωση για τους συνειδητούς αναγνώστες γάτας
20% έκπτωση σε ολόκληρη την παραγγελία!

Χρησιμοποιήστε τον κώδικα συνείδησης. Η έκπτωση ισχύει μόνο στον ιστότοπο Petlibro, που ισχύει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Μία χρήση ανά πελάτη.

*Αποκάλυψη FTC: Αυτό το giveaway και post χρηματοδοτείται από την Petlibro, πράγμα που σημαίνει ότι μου πληρώνομαι για να παρουσιάσω αυτό το περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την λήψη πληρωμών, δεν θα δείτε ποτέ προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο που δεν εγκρίνω.

** Δεν απαιτείται αγορά. άκυρο όπου απαγορεύεται. Αυτό το giveaway δεν είναι σε καμία περίπτωση χορηγία, υιοθέτηση, χορηγείται από ή σχετίζεται με το Facebook. Εισάγοντας αυτό το giveaway, καταλαβαίνετε ότι προσφέρετε τις πληροφορίες σας στη συνειδητή γάτα και όχι στο Facebook. Δεν θα πουλήσουμε ποτέ, ενοικιάζουμε ή μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με τρίτους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο νικητής του βραβείου θα πρέπει να προσφέρει τη συνειδητή γάτα με μια φυσική διεύθυνση στην οποία το βραβείο θα ταχυδρομηθεί μέσα σε 72 ώρες. Εάν δεν ληφθούν αυτές οι πληροφορίες, ένας εναλλακτικός νικητής θα επιλεγεί με τυχαίο σχέδιο. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή θέση μετά το σχέδιο.

Βασιλιάς Ingrid

Πίνακας περιεχομένων
Petlibro Αυτόματη σιντριβάνια νερού Petlibro Χαρακτηριστικά για να κερδίσει μια αυτόματη πηγή νερού Petlibro
Αποκλειστική έκπτωση για τους συνειδητούς αναγνώστες γάτας
20% έκπτωση σε ολόκληρη την παραγγελία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ανασκόπηση: αυτόματη σιντριβάνια Petlibro

Ο νικητής του Petlibro Water Fountain

Ανασκόπηση: αυτόματη σιντριβάνια Petlibro Capsule

«K & H Pet Products Kitty Sill
Mews και Nips: Το Tortie Kitten επιμένει να παραμείνει στο παιδί της οικογένειας Foster »

51 Σχόλια σχετικά με το Giveaway: Petlibro αυτόματη πηγή νερού

Η Amanda Whitley λέει:

4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:36 μ.μ.

Οι γάτες μου αγαπούν το γλυκό νερό, θα αγαπούσαν αυτό.

Απάντηση

Η Cassandra D λέει:

4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 10:36 μ.μ.

Οι γάτες μου θα ήθελαν να παραμείνουν ενυδατωμένα περισσότερο.

Απάντηση

Ο Άλαν λέει:

4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:42 μ.μ.

Νομίζω ότι αυτό θα ήταν διασκεδαστικό για τις γάτες μου! Τους αρέσει να κολλάει τα πόδια τους στο μπολ του νερού.

Απάντηση

Η Λίζα λέει:

4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7:52 μ.μ.

Πάντα θέλω να κάνω τις γάτες μου να πίνουν πολύ περισσότερο νερό!

Απάντηση

Η Melissa Cunningham λέει:

4 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7:27 μ.μ.

Έχω 5 γάτες αυτό θα ήταν βολικό

Απάντηση

Η Kayla Klontz λέει:

3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7:55 μ.μ.

Θα ήθελα αυτό για τη γάτα μου, προσπαθεί συνεχώς να πίνει από τους νεροχύτες και τις βρύσες που κάνουν θόρυβο, νομίζω ότι αυτό θα ήταν τέλειο.

Απάντηση

Ο Κιμ λέει:

1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 4:20 π.μ.

Θα ήθελα πάρα πολύ μια ευκαιρία σε αυτό το σιντριβάνι καθώς ο σχεδιασμός είναι τόσο πιο ωραιότερος από εκείνον που έχω σήμερα που είναι το πιο προσιτό στην αγορά. Το ch geriatric kitty μου δεν θα το χρησιμοποιήσει και ανησυχώ ότι δεν παίρνει την κατάλληλη ενυδάτωση.

Απάντηση

Η Sandy Weinstein λέει:

1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 1:30 π.μ.

Μου αρέσει αυτό, γλυκό νερό, και είναι ένα είδος παιχνιδιού γι ‘αυτούς επίσης, βλέποντας την πτώση του νερού. Τα κορίτσια μου δεν θα πίνουν αν το νερό είναι το λιγότερο βρώμικο ή έχει φαγητό σε αυτό, οπότε αυτό θα ήταν υπέροχο.

Απάντηση

Ο Aimee Andrews λέει:

1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2:37 μ.μ.

Αυτό το σιντριβάνι μοιάζει να βοηθούσε το νεαρό μου αγόρι να πίνει πολύ περισσότερο νερό. Έχει προβλήματα με κρυστάλλους, τόσο η ενισχυμένη πρόσληψη νερού θα τον βοηθήσει. Αγαπά το τρεχούμενο νερό.

Απάντηση

Η Kelly Tupick λέει:

31 Αυγούστου 2020 στις 6:51 μ.μ.

Αυτό θα ήταν καταπληκτικό για τις αδελφές μου δύοnullnull