Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κτηνιάτρου Housecall για την γάτα σας

Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κτηνιάτρου Housecall για την γάτα σας
Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κτηνιάτρου Housecall για την γάτα σας

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι γάτες είναι ουσιαστικά υποεξυπηρέτηση όταν πρόκειται για κτηνιατρική φροντίδα. Παρόλο που οι γάτες κατοικίδιων ζώων ξεπερνούν τα σκυλιά στις Η.Π.Α. κατά 15 εκατομμύρια, το Συμβούλιο Καταλύτης καθώς και το Αμερικανικό Humane Association που προσθέτουν ότι οι γάτες πηγαίνουν στον κτηνίατρο μόνο μισό τόσο συχνά όσο τα σκυλιά. Οι ιδιοκτήτες αιλουροειδών αποκαλύπτουν συχνά την πεποίθηση ότι οι γάτες “δεν απαιτούν ιατρική περίθαλψη”. Σύμφωνα με τον Dr. Michele Gaspar, DVM, DABVP (γάτα), “Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι οι γάτες είναι ανεξάρτητες, καθώς δεν απαιτούν το επίπεδο φροντίδας που κάνουν τα σκυλιά. Οι γάτες δεν δείχνουν επίσης καλά την ασθένεια. Μπορούμε να έχουμε γάτες που φαίνονται τυπικές, ωστόσο καλύπτουν μια σοβαρή ασθένεια. ”

Ένα από τα εμπόδια στις συνήθεις φυσικές εξετάσεις για πολλές γάτες είναι ότι ένα ταξίδι στο κτηνιατρικό κέντρο μπορεί να είναι αγχωτικό καθώς και ακόμη και τραυματικό για πολλές γάτες καθώς και για τους κηδεμόνες τους. Απλά να πάρει μια γάτα σε έναν πάροχο μπορεί να είναι μια πρόκληση. Εκτός από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το ταξίδι της γάτας σας στον κτηνίατρο λιγότερο αγχωτικό, έχοντας έναν κτηνίατρο να έρθει στο σπίτι σας μπορεί να είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή για πολλές γάτες.

Πλεονεκτήματα ενός κτηνιάτρου Mobilve:

Ο κτηνίατρος βλέπει τη γάτα σας στο φυσικό της περιβάλλον. Αυτό θα επιτρέψει στον κτηνίατρό σας να παρατηρεί καθώς και να αξιολογήσει τις συνήθειες καθώς και τις συνθήκες που μπορεί να επιδεινωθούν από κάτι στην ατμόσφαιρα της γάτας σας που ίσως δεν έχετε καν συνειδητοποιήσει.

Δεν υπάρχει έκθεση σε άλλες γάτες (ή σκυλιά, εάν το κτηνιατρικό σας νοσοκομείο δεν είναι μόνο μια γαλλική πρακτική), καθώς και οποιοδήποτε είδος δυνητικά μεταδοτικών ασθενειών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εξαιρετικά νεαρές γάτες που δεν έχουν ένα εντελώς καθιερωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και για μεγαλύτερες γάτες με συμβιβασμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Πιο εξατομικευμένη φροντίδα. Κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ραντεβού στο Clinic, θα περάσετε 15-20 λεπτά με τον κτηνίατρό σας. Μια τυπική επίσκεψη στο σπίτι θα διαρκέσει οπουδήποτε από μισή ώρα έως μία ώρα.

Λιγότερο άγχος για το guaridan της γάτας. Ανακάλυψα πάντα τη λήψη των γάτων μου σε βόλτες με οχήματα εξαιρετικά αγχωτικές. Καμία από τις γάτες μου δεν ήταν ποτέ μεγάλη στο αυτοκίνητο, καθώς και ως αποτέλεσμα, τόσο η γάτα όσο και με τονίζονταν από τη στιγμή που εμφανίσαμε στην κλινική.

Ιδανικό για τους ηλικιωμένους καθώς και για άλλους που συνδέονται με το σπίτι ή δεν οδηγούν.

Χωρίς χρόνους αναμονής. Παρόλο που ο κτηνίατρός σας μπορεί να μην εμφανίζεται πάντοτε στην ακριβή διαρρυθμισμένη ώρα λόγω της κυκλοφορίας ιστού καθώς και άλλων εκτιμήσεων, θα περιμένετε στην άνεση του σπιτιού σας, καθώς και όχι σε ένα χώρο αναμονής με άλλα ζώα με άλλα ζώα .

Πώς να ανακαλύψετε έναν κινητό κτηνίατρο στην περιοχή σας:

Η Αμερικανική Ένωση Housecall καθώς και οι Κτηνιατρικοί Κτηνίατροι παρέχουν ένα καθορισμό από τον καθορισμό της καταχώρισης. Ωστόσο, όπως και εσείς δεν πρέπει να επιλέξετε έναν κτηνίατρο μόνο από την τοποθεσία, μην επιλέγετε έναν κτηνίατρο που βασίζεται μόνο στο αν εξυπηρετούν την περιοχή σας. Χρησιμοποιήστε τις ίδιες απαιτήσεις που χρησιμοποιήσατε για να επιλέξετε έναν κτηνίατρο ρουτίνας. Κάποια ανησυχία για να ζητήσετε είναι:

Πόσοι κτηνίατροι είναι στην πρακτική;

Το κατοικίδιο ζώο μου θα δει πάντα τον ίδιο κτηνίατρο;

Πώς αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης;

Ποιες υπηρεσίες εκτελούν ο κτηνίατρος για κινητά; Όλοι οι κτηνίατροι δεν είναι κτηνίατροι πλήρους εξυπηρέτησης.

Είχα κτηνιάτρους Housecall για πολλά χρόνια, καθώς και η μόνη φορά που οποιοσδήποτε τύπος από τις γάτες μου έπρεπε να πάει σε ένα πραγματικό κέντρο ήταν για οδοντικές διαδικασίες.

Μας αρέσει ο κτηνίατρος μας, ο Δρ Andrea Tasi της Just Cats φυσικά. Ο Δρ Tasi χρησιμοποιεί κλασική ομοιοπαθητική, διατροφική θεραπεία, καθώς και μεθόδους συμπεριφοράς/περιβάλλοντος για να βοηθήσει τις υγιείς γάτες να παραμείνουν καλά καθώς και να βοηθήσουν τις άρρωστες γάτες να ανακτήσουν την υγεία τους.

Εάν χρησιμοποιήσετε έναν κτηνίατρο για τις γάτες σας, θα ήθελα να σας ακούσω. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τον κτηνίατρό σας να έρθει σε επαφή με πληροφορίες/ιστότοπο σε ένα σχόλιο για να βοηθήσει τους επισκέπτες που μπορεί να αναζητούν έναν κτηνίατρο Housecall.

Φωτογραφία: ISTOCKPHOTO

[Adrotate Banner = 87]

Βασιλιάς Ingrid

«Γάτες της Τζούλια: Η ζωή της Julia Child in the Business of Cats Winner
Τι είναι το Purring; »

17 Σχόλια σχετικά με τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κτηνιάτρου Housecall για τη γάτα σας

Η Jessica Sala λέει:

20 Αυγούστου 2012 στις 9:43 μ.μ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Ingrid! Πηγαίνοντας να επιθεωρήσω για ένα στην περιοχή μου. Το μέλι καθώς και τα ταξίδια Booda περιφρονούν τον κτηνίατρο, καθώς ποτέ δεν πίστευαν ότι πηγαίνουν στην κινητή διαδρομή! ;

Απάντηση

Η Ami λέει:

9 Φεβρουαρίου 2019 στις 4:43 π.μ.

Υποβοήθηση απαίτησης παρακαλώ κάποιος να μου πείτε για να κάνω για τη γάτα μου δεν θέλω να τον βάλω να κοιμηθεί, ωστόσο δεν θα σταματήσει να κατουρώ δεν είναι άρρωστος, έτσι πρέπει να το κάνω

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

9 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:03 π.μ.

Απαιτείται να πάρετε τη γάτα σας στον κτηνίατρο εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Απάντηση

Ο Kerry P λέει:

20 Αυγούστου 2012 στις 6:01 μ.μ.

Γεια Ingrid,
Δεν θυμάμαι καν ακριβώς πώς σκόνταψα τον κινητό μου κτηνίατρο, ωστόσο είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που το έκανα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έβαλα την ανώτερη γάτα μου, Sid (τώρα 16), σε έναν πάροχο, καθώς και τότε θα πήγαινα στο λεωφορείο για να πάει στον κτηνίατρο αφού δεν έχω όχημα. Ήτανnullnull