Πρώτα βήματα με ένα κουτάβι: Πώς να δείξετε βασική υπακοή

Πρώτα βήματα με ένα κουτάβι: Πώς να δείξετε βασική υπακοή
Πρώτα βήματα με ένα κουτάβι: Πώς να δείξετε βασική υπακοή

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών. Μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα ή προϊόντα από τις εταιρείες που επεσήμαναν σε αυτήν την ανάρτηση.
Δημοσίευση επισκεπτών από τη Natalie Lester, ειδικό μάρκετινγκ μάρκας PetSafe
Είτε ανεβάζετε ένα κουτάβι κατοικίδιων ζώων, όπως ο Colby εδώ στο Puppy στην εκπαίδευση ή αν έχετε μόλις υιοθετήσει ένα κουτάβι ως σύντροφος κατοικίδιων ζώων για την οικογένειά σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Η κατάρτιση πρέπει να ξεκινήσει αμέσως. Εάν δεν αρχίσετε να διδάσκετε το κατοικίδιο ζώο σας την ιδανική συμπεριφορά, σίγουρα θα μάθουν τα λανθασμένα.
Μαζί με τον πρώτο φλοιό του κουταβιού σας, θα πρέπει να μάθει να είναι ήσυχο. Μαζί με τους πρώτους ευχαριστημένους τροτούς γύρω από το σπίτι, θα θελήσετε να τους δείξετε να κρατήσουν και τα τέσσερα πόδια στο πάτωμα (χωρίς άλμα!). Με το πρώτο ατύχημα τους, θα θελήσετε να τους δείξετε πού να ασχοληθείτε. Μαζί με αυτές τις συμπεριφορές, θα θελήσετε επίσης να του δείξετε βασική υπακοή. Με τόσα πολλά να κάνετε, πώς ξέρετε πού να ξεκινήσετε;
Οι τεχνικές και οι απόψεις της Natalie και Emmatraining είναι μια δεκάρα δώδεκα. Κάθε γονέας κατοικίδιων ζώων έχει ένα και υπάρχουν τόσο πολλές μεθόδους για να διαλέξετε. Με ένα νέο κουτάβι, η θετική ενίσχυση είναι η ευκολότερη μέθοδος. Η θετική ενίσχυση ορίζεται ως προσθήκη ανταμοιβής σε μια συμπεριφορά που γίνεται έτσι ώστε η καλή συμπεριφορά να αυξάνεται. Για να δείξω τις βασικές εντολές της Emma, ​​χρησιμοποιώ ένα Lickety Stik® για να ενθαρρύνω τις καλές συμπεριφορές της. Για παράδειγμα, όταν το κουτάβι σας κάνει την ιδανική απόφαση να μασήσει το πολυάσχολο παιχνίδι του φίλου του, αντί για το παπούτσι σας, και περπατάτε για να τον δοξάσετε, το κουτάβι απολαμβάνει το σκυλάκι και θα αυξήσει πόσο συχνά παίζει με αυτό το παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε οδηγίες για άλλες συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Βασική υπακοή κουτάβι
SIT: Αυτή ήταν η πρώτη εντολή που δίδαξα την Emma και καλύτερα να πιστέψω ότι χρησιμοποίησα ένα Lickety Stik®. Ήταν τόσο σημαντικό για να μάθει ότι έπρεπε να βάλει το κάτω μέρος της στο έδαφος πριν να μπορέσει να έχει την ανταμοιβή της και ήταν τόσο εύκολο να την δείξει! Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να κρατήσω τη θεραπεία λίγο υψηλότερη από τη μύτη της και να πω “καθίστε”. Καθώς σήκωσε το κεφάλι της για να φτάσει στη θεραπεία, το κάτω μέρος της θα έπεφτε. Σύντομα, μόλις είπα καθίστε, το κάτω μέρος της θα χτυπήσει το πάτωμα. Την ενθαρρύνω ακόμα με απολαύσεις και προσοχή!

Κρεβάτι: Χρησιμοποιώ αυτό το περισσότερο στο γραφείο μας, αλλά είναι επίσης επωφελές στο σπίτι όταν έχω επισκέπτες. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι επισκέπτες μου είναι το κουτάβι μου που τους συντρίβει κατά την άφιξή τους. Ξεκίνησα με το να “καθίσει” στο κρεβάτι της σε ένα λουρί. Θα άρχιζα να βγαίνω μακριά από το κρεβάτι, αλλά εξακολουθώ να κρατάω το λουρί στο χέρι μου. Αν έμεινε, θα πήγαινα πίσω και θα την ανταμείβοντας. Αν βγήκε, θα την καθοδηγούσα πίσω στο κρεβάτι, λέγοντας “κρεβάτι” και θα την ανταμείβει μόλις καθόταν πίσω σε αυτό. Καθώς πήρε πολύ πιο άνετα με αυτό που ζητούσα (και κατάλαβα τι έπρεπε να κάνει για να πάρει τις απολαύσεις), θα μπορούσα να περπατήσω γύρω από το κρεβάτι και τελικά να ρίξω το λουρί. Τώρα, ξέρει ότι πρέπει να πάει εκεί μέχρι να την καλέσω για να πάρει μια απόλαυση ή κάποια προσοχή.
Off: Το άλμα των ανθρώπων μπορεί σίγουρα να είναι ένα ζήτημα και δεν μπορώ να πω ότι η Emma έχει κατακτήσει αρκετά αυτό, αλλά δουλεύουμε σε αυτό! Χρησιμοποιώ αυτήν την εντολή για να καθοδηγήσω την Emma να κατεβεί, να αφήσει ή να απομακρυνθεί από οτιδήποτε είναι επί του παρόντος. Για παράδειγμα, όταν έρχομαι σπίτι και η Emma είναι τόσο ευτυχής που με βλέπει, πηδάει για να πάρει την προσοχή μου. Ωστόσο, δεν μπορεί να έχει αυτή την “ανταμοιβή” έως ότου τα τέσσερα πόδια είναι στο έδαφος. Ως εκ τούτου, γυρίζω την πλάτη μου και την παραμέλησα μέχρι να πάρει μακριά από μένα. Τότε θα ανταμείψω την καλή συμπεριφορά της με την προσοχή (και θα αντιμετωπίσει αν τα έχω πάνω μου) που αναζητούσε στην πρώτη θέση!

Τι γίνεται με εσάς; Πώς διδάξατε τη βασική υπακοή του κουταβιού σας ή ποιες εντολές σας ενδιαφέρει; Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω και θα σας δώσω τις καλύτερες συστάσεις που μπορώ.
Ως ειδικός μάρκετινγκ μάρκας PetSafe, η Natalie Lester διαχειρίζεται το blog PAW Print και δημιουργεί άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με το εμπορικό σήμα, συμπεριλαμβανομένων των δημοσίων σχέσεων και προωθήσεων. Πριν από την Petsafe, η Natalie εργάστηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που καλύπτουν την πολιτική, την εκπαίδευση και τη θρησκεία. Το κουτάβι της Natalie, Emma, ​​ξοδεύει σχεδόν τόσο χρόνο στο γραφείο όσο και αυτή.
Κορυφαίες επιλογές για τα κουτάβια μας
Καλύτερο παιχνίδι κουτάβι μας αρέσει: Calmeroos κουτάβι παιχνίδι w/ καρδιάς και πακέτα θερμότητας – καλύτερα για νέα κουτάβια. Βοηθά στη μείωση του άγχους στο νέο τους σπίτι.
Καλύτερο σκυλί κατοικίδιων ζώων Μας αρέσει: Φυσικά αγροκτήματα αγρόκτημα – όλα τα κουτάβια μας αγαπούν να δαγκώνουν, να τσίμπημα και να μασούν. Αγαπάμε τη χρήση μπαστούνια για να βοηθήσουμε στην εκτροπή αυτών των ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
Καλύτερες σκυλί κατοικίδιων ζώων που μας αρέσουν: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Χρησιμοποιούμε αυτά ως υψηλής αξίας μας για τα κουτάβια των κατοικίδιων ζώων μας.
Καλύτερα τρόφιμα για κατοικίδια ζώα που μας αρέσουν: το σκυλί κατοικίδιων ζώων του αγρότη – πριν από μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να τρέφουμε το Raven Fresh Pet Dog Food και το λατρεύει! Αποκτήστε 50% από την πρώτη σας αγορά του σκύλου του αγρότη.

Ολοκλήρωση αγοράςnull