Ανασκόπηση: Cats of the Times: Τρελά άρθρα γάτας από τους New York Times

Ανασκόπηση: Cats of the Times: Τρελά άρθρα γάτας από τους New York Times
Ανασκόπηση: Cats of the Times: Τρελά άρθρα γάτας από τους New York Times

Το εξώφυλλο αυτού του βιβλίου έπεσε το μάτι μου όταν το είδα να μετακινηθείτε πέρα από το Newsfeed Facebook πριν από λίγες ημέρες και έπρεπε να ερευνήσω – και εγώ Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος που το έκανα. Αυτή η συλλογή ιστοριών και φωτογραφιών από τα αρχεία των Times, που χρονολογείται από το 1872, είναι ένας θησαυρός για τους λάτρεις της γάτας.

Με πρωτοσέλιδα όπως “Πενήντα Γάτες πολεμούν τους πυροσβέστες για να φτάσουν τα καίγοντας ψάρια”, “ο ψυχολόγος βρίσκει τις γάτες είναι αναρχικοί” και “περίεργη μαύρη γάτα διαταράσσει την όπερα. Παίρνει σκηνή στην τραγική στιγμή “, το βιβλίο αυτό, το οποίο διαθέτει επίσης πολλές υπέροχες φωτογραφίες, είναι μια απόλυτη απόλαυση.

Ή μήπως προτιμάτε να διαβάσετε “Ποιος έκλεψε το μπριζόλα του Egan;” (Συμβουλή: Ο επίσημος συλλέκτης ποντικιού ενός αστυνομικού τμήματος μπορεί να έχει εμπλακεί στο κάπαρη). Στη συνέχεια, υπάρχει “η Smart Cat ενώνει το Harvard Club και απολαμβάνει το Crabmeat και τα ποντίκια”. Ή πώς “η γάτα και τα πουλιά δηλώνουν εκεχειρία? Ο τελευταίος χρησιμοποιεί πρώην ως ταξί; ”

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο ένα βιβλίο για τις γάτες. Αυτή η συλλογή μας υπενθυμίζει επίσης πώς οι εφημερίδες συνήθιζαν να συγκεντρώνονται πριν υπήρχαν υπολογιστές. Όταν ήρθε η τοποθέτηση ενός χαρτιού, ήταν συχνά εκπαιδευμένες εικασίες και όχι ακριβή επιστήμη, και συχνά, οι συντάκτες θα χρειαζόταν σύντομα αντικείμενα για να γεμίσουν κενό χώρο σε μια σελίδα. Ορισμένες από τις ιστορίες του βιβλίου είναι “σορτς”, αλλά άλλοι είναι πολύ μεγάλες και πρέπει να ήταν πραγματικές αποστολές από το The Times Newsroom.

Οι γάτες των Times είναι διαθέσιμες από το κατάστημα της New York Times.

Αποκάλυψη FTC: Έλαβα αυτό το βιβλίο από τους New York Times. Η λήψη του δωρεάν αντιγράφου δεν επηρέασε την κριτική μου. Όλες οι αναθεωρήσεις σχετικά με τη συνειδητή γάτα θα αντικατοπτρίζουν πάντα την ειλικρινή μου γνώμη ή, ως περίπτωση, η ειλικρίνεια του Allegra και του Ruby.

Βασιλιάς Ingrid

«Giveaway: Morrocco Μέθοδος 5 Στοιχεία Ηφαιστειακή Σκηνή Σαραμπό Πακέτο
Νικητής Assisi Loop Φεβρουάριος 2017 »

2 Σχόλια σχετικά με την αναθεώρηση: Cats of the Times: Τρελά άρθρα γάτας από τους New York Times

Η Janine λέει:

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:09 π.μ.

Ανυπομονώ να διαβάσω αυτό.

Απάντηση

Ο Gavin Mahaloo λέει:

17 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:10 π.μ.

Σοβαρά, το εξώφυλλο αυτού του βιβλίου είναι πολύ φοβερό που όχι μόνο πιάνει κάποιον μάτια, αλλά και δίνει μια καλή vibes για να μπει σε αυτό.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ