Ένα πορτρέτο του Snoozer The Pug

Ένα πορτρέτο του Snoozer The Pug
Ένα πορτρέτο του Snoozer The Pug

“Snoozer,” Carte de Visite, Ε. Τ. Bowdle, Φωτογράφος, Λίμα, Οχάιο, πιθανότατα 1880.
Γνωρίστε το Snoozer το κουτάβι Pug, ο οποίος πήρε μια εξαιρετικά ελκυστική ομοιότητα στο φωτογραφικό στούντιο της Elisha T. Bowdle, πιθανότατα στις αρχές της δεκαετίας του 1880. Έγκειται σε αυτό που φαίνεται σαν ένα βάθρο από ξύλο (ένα στούντιο, υποθέτω), καθώς και το όνομά του φαίνεται να έχει προστεθεί στο δυσμενές πριν από την εκτύπωση.

Αντίστροφη του πορτρέτου του Snoozer.
Ο Elisha T. Bowdle άνοιξε το φωτογραφικό του στούντιο στη Λίμα, το Οχάιο, το 1879. Εδώ είναι η ειδοποίηση που εμφανίστηκε στη Λίμα Times Creadat, καθώς και ένα άλλο περιφερειακό έγγραφο στις 20 Νοεμβρίου 1879. Οι εργαζόμενοι της Bowdle κλήθηκαν “χειριστές”, καθώς και αυτό Η εικόνα τραβήχτηκε από ένα όνομα CJ Young, ο οποίος δεν μπόρεσα να εντοπίσω. Χρονολογώ αυτή τη φωτογραφία στη δεκαετία του 1880, δεδομένου ότι οι μεγαλύτερες κάρτες μεγέθους γραφείων φαίνεται να ήταν πολύ πιο εμφανές από τη δεκαετία του 1890.

Ε. Τ. Bowdle μεγάλωσε μάλλον ευημερούσα από τη δεκαετία του 1880. Πιθανότατα είχε το κτίριο, το “Block’s Block”, διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φωτογραφίας, καθώς και οι εφημερίδες της Λίμα ανέφεραν τακτικά στις υπηρεσίες του, καθώς και η συμμετοχή του ιδρύοντας το μεγάλο Templar Lodge το 1888. Ομοίως βοηθός να ανακαλύψει το Lima ymca αυτό ακριβώς το ίδιο έτος.

Αυτή είναι η μόνη ιχνοστοιχεία του Snoozer, ο οποίος ήταν σαφώς αποτιμημένος από τον ιδιοκτήτη ή τους ιδιοκτήτες του. Η δεκαετία του 1880 ήταν τα πρώτα χρόνια μιας τάσης για τους Pugs που ήταν αρκετές δεκαετίες. Οι Pugs εμφανίζονται σε όλη τη χώρα, η οποία είναι μάλλον καταπληκτική όταν πιστεύεις ότι εισήχθησαν πραγματικά σε ολόκληρη τη χώρα της εκατονταετηρίας εκδήλωση σκύλου εκθέσεων το 1876. Ελπίζω ότι έζησε μια μακρά και χαρούμενη ζωή!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Περισσότερο

Linkedin
Tumblr

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Που θέτουν για το πορτρέτο μου είναι ένας τέτοιος Boremay 24, 2016in “Carte des Visite”
Φωτογράφηση του βραβείου Bull Dogjune 9, 2015in “Διαφημιστική εμπορική κάρτα”
Noble Pugs of San Francisco Δείτε δημοφιλής επαγγελματίας φωτογράφος i.w. Taber’s Studio 2, 2018in “Αλληλεπίδραση ζωικού ανθρώπινου”